Tentang Kami



Ningbo Kaiweite(KWT) Mould Base Manufacturing Limited Company perenahna di kampung halaman kapang di Cina-Yuyao kota Propinsi Zhejiang, caket sareng jalan Hubei simpang Jalan Nasional 329, beunghar ku géografi sareng lalu lintas ku alam. KWT nyertakeun 18000 méter pasagi sarta ngabogaan leuwih ti 200 staf.

 

KWT mangrupikeun perusahaan manufaktur anu ngahijikeun panalungtikan, pamekaran, produksi sareng manajemén, khusus dina produksi standardasar kapang, non-standar dipencet dasar kapang palastik,piring kapang, asesoris kapang, paeh casting base kapang jeung tiis-punching base kapang jeung saterusna sarta kalawan ningkat fasilitas dasar, téhnologi processing canggih tur sarana deteksi lengkep. Sajaba ti éta, pausahaan ngabogaan sajumlah professional kualitas luhur dina manufaktur base kapang ogé mibanda pangalaman husus dina manajemen, desain jeung produksi base kapang. Éta ogé mangrupikeun perusahaan anu dioténtikasi ku Sistem Manajemén Kualitas ISO9001-2000 langkung saé tibatan perusahaan sanés dina industri dasar kapang domestik.

 


Rupa-rupa basa kapang non-standar bisa diolah nurutkeun bagan jeung sarat customer urang kaasup pigura rupa, liang sirkular rupa jeung rupa ngabentuk jeung saterusna. Ayeuna lingkup bisnis parusahaan utamana nyertakeun ngolah base kapang rupa on mobil, aplikasi imah, kosmétik jeung saterusna, kalawan popularitas rélatif luhur di industri jadi favored ku konsumén. Sajaba ti éta, KWT ogé nyadiakeun ngolah papan molding kualitas luhur sarta forge sapotong pikeun konsumén ogé rupa-rupa kualitas luhur baja kapang domestik jeung luar nagri pikeun konsumén mésér sarta pamakéan.

 

KWT dedicates ngawula masarakat sarta warmly ngabagéakeun konsumén anyar jeung heubeul nganjang tur negotiate pikeun gawé babarengan!