Warta Industri

Naon nya éta selisih dasar kapang baku sarta non-standar kapang base

2022-01-08

Nalika meuli basa kapang, aranjeunna umumna dibagi jadi dua jenis: basa kapang baku jeung basa kapang non-standar. Urang bisa kalayan gampang ngarti yén basa kapang baku anu umum sarta boga gelar luhur standarisasi, bari basa kapang non-standar nu ngaropéa, nu husus ngaropéa pikeun produksi kapang béda.


Baku parabot processing base kapang utamana mesin panggilingan, coét jeung mesin pangeboran. Mesin panggilingan jeung prosés coét 6 surfaces caang ka ukuran nu ditangtukeun. Mesin pangeboran bakal bor liang dina dasar kapang jeung sarat precision low, kayaning liang screw, ngangkat liang ring jeung ngetok. Sarat paling dasar tina basa kapang baku nyaéta pikeun muka kapang mulus. Naha bubuka kapang lemes atanapi henteu langsung patali jeung precision tina opat liang pilar pituduh. Ku alatan éta, sacara umum perlu ngagunakeun CNC puseur machining nangtung pikeun pangeboran gancang lajeng boring pikeun ngahontal precision.


Dasar kapang non-standar nyaéta pikeun ngabéréskeun machining dumasar kana dasar kapang standarisasi di luhur. The pagawean disebutkeun didieu nujul kana Rongga kapang (pigura kapang), positioning rupa, modul konci, jalur cai (pemanasan / cooling channel cairan), liang thimble, jsb diperlukeun ku set sejen tina molds iwal opat liang pilar pituduh. Ku kituna, produsén kapang bisa langsung install na olahan inti kapang (inti kapang), lajeng ngalaksanakeun percobaan kapang jeung produksi produk plastik.









saméméhna:

Naon dasar kapang

Teras:

Taya News