Lempeng kalawan liang
  • Lempeng kalawan liangLempeng kalawan liang
  • Lempeng kalawan liangLempeng kalawan liang

Lempeng kalawan liang

Urang nyadiakeun piring kualitas luhur kalawan liang .
1. Urang boga pangalaman 30-taun di pasar bahan kapang.
2. Dilengkepan rupa-rupa parabot processing papanggih precision baku anjeun, sarat precision non-standar
3. Dilengkepan puseur machining papanggih liang anjeun sarta pigura jeung sarat séjén
4. Dilengkepan gudang bahan baku, aya rupa-rupa stock bahan pikeun anjeun milih ti, spésifikasi lengkep, shorten waktu pangiriman, sarta pikeun kami lokasina di yuyao, éta gampang pikeun ngangkut, pikeun mindahkeun bahan jeung pelat pengiriman barang.
5. piring bakal rangkep kacida alusna pikeun ékspor.
6. Ngaran brand boga reputasi di Ningbo, sarta nasabah responds ogé.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

1. Bubuka produk tina pelat kalawan liang

Kami ngahususkeun dina Lempeng Taneuh, Lempeng Taneuh standar sareng Lempeng Taneuh Disesuaikeun. Pabrikan sareng Pemasok Lempeng Taneuh, anu aya dina sababaraha bentuk sareng ukuran anu tiasa dirobih sakumaha spésifikasi klien anu seueur dianggo ku sababaraha industri.

Urang bisa nyadiakeun barang kualitas alus, ongkos agrésif jeung bantuan purchaser pisan pangalusna. tujuan urang "Anjeun datang ka dieu kalawan kasusah jeung kami nyadiakeun anjeun kalawan seuri nyandak jauh" pikeun harga Low pikeun Cina High Quality pelat kalawan liang Produsén jeung Suppliers, Mun anjeun resep salah sahiji produk jeung jasa urang, pastikeun Anjeun tong horéam nelepon kami. Kami parantos hoyong ngabales anjeun dina 24 sababaraha jam saatos nampi pamundut anjeun masing-masing sareng ngahasilkeun aspék positip anu teu terbatas sareng usaha dina jarak jangka panjang.
harga low pikeun Cina pelat Quality High kalawan liang , Long Triangle Hiji Tungtung kalawan Hole Produk husus, kapuasan customer mangrupa gawang kahiji urang. Misi kami nyaéta ngudag kualitas superlatif, ngajantenkeun kamajuan anu terus-terusan. Urang tulus ngabagéakeun anjeun pikeun nyieun kamajuan leungeun dina leungeun jeung kami, sarta ngawangun masa depan makmur babarengan.


2. Parameter Produk (Spésifikasi)

Gumantung kana pesenan customer


3. Rincian Produk

Plates with HolesPlates with Holes


4. Nganteurkeun, Pengiriman barang Jeung porsi

10-15 poé gawé
Pengiriman barang gumantung kana palanggan, ku laut sareng ku karéta
Bungkusan kotak kayu


5. FAQ

1. Ukuran maksimum dasar kapang
1300mm * 2200mm * 3100mm

2. Ukuran pausahaan jeung jumlah pagawé?
Pausahaan urang nyertakeun wewengkon 18.000 méter pasagi sarta boga leuwih ti 200 pagawé, diantarana karyawan produksi akun keur mayoritas.

3. Dupi éta dikirimkeun dina waktosna?
Kami ogé sadar yén angkutan laut sareng darat ngagaduhan syarat waktos, janten waktos anu kami masihan paling aman sareng bakal réngsé sateuacanna.

4. Naon anu kudu dipigawé lamun aya masalah kualitas?
Perusahaan kami parantos ngawasa éta ti mimiti pamilihan bahan. Bahanna ogé parantos diuji ku deteksi cacad. Upami anjeun henteu yakin, anjeun tiasa milih tés tilu koordinat sateuacan kiriman. Kami ngaluarkeun laporan tés pikeun mastikeun yén barangna konsisten. Di lingkungan ékspor, urang bakal nguji Ekstra serius, teu aya masalah kualitas ayeuna.

5. Kumaha kuring nyaho lokasi ayeuna kargo kuring jeung mastikeun yén kuring bisa nyekel nepi ka jadwal pengiriman barang dina waktu?
Perusahaan kami dilengkepan sistem pelacak. Dina waktos anu sami, urang nuju ngembangkeun sistem tracking prosés produksi. Ayeuna, urang tiasa terang lokasi produk ieu ku nyeken kodeu. Dina waktos anu sami, urang bakal gaduh jasa tracking hiji-ka-hiji saatos nampi pesenan pikeun nginpokeun kamajuan barang dina waktosna.

6. Naha mungkin pikeun nyayogikeun jasa angkutan laut sareng darat?
Perusahaan kami ngagaduhan lembaga profésional koperasi anu bakal ngatasi masalah transportasi anu sanés, sareng ayeuna gaduh pangalaman dina angkutan laut sareng udara.






panas Tags: Piring sareng liang, Grosir, Mésér, Disesuaikeun, Kualitas, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Merek

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.