• Mobil bemper kapang Base
  • Dasar kapang
  • Lempeng kapang

Naha milih urang?


Pabrik

KWT nyertakeun 18000 méter pasagi sarta ngabogaan leuwih ti 200 staf.

Sertipikat

Kami parantos lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001.

Parabot

Kami gaduh konfigurasi alat lengkep industri anu henteu meryogikeun outsourcing...

Tim

Tim kami kalebet desain sareng produksi karyawan lami sareng pangalaman langkung ti sapuluh taun ...

Tentang Kami

Ningbo Kaiweite(KWT) Mould Base Manufacturing Limited Company perenahna di kampung halaman kapang di Cina-Yuyao kota Propinsi Zhejiang, caket sareng jalan Hubei simpang Jalan Nasional 329, beunghar ku géografi sareng lalu lintas ku alam. KWT nyertakeun 18000 méter pasagi sarta ngabogaan leuwih ti 200 staf. KWT mangrupakeun perusahaan manufaktur integral tina panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung manajemén, specializing dina produksi basa kapang baku, non-standar dipencet base kapang palastik, plat kapang, asesoris kapang, paeh casting base kapang jeung tiis-punching base kapang jeung saterusna. tur kalawan ningkat fasilitas dasar, téhnologi processing canggih tur sarana deteksi lengkep.

Maca deui