Bahan Kapang

Bahan kapang anu cocog pikeun nyieun bagian quenching cross-bagian leutik sarta bagian tempering dina beban sarta bagian normalizing badag kalayan-stress tinggi, kitu ogé permukaan hardened bagian kalawan syarat low on kakuatan inti, kayaning tips, pituduh tulisan, leungeun jeung parts.Ningbo Kaiweite(KWT) Kapang Base Manufaktur Limited Company séjén anu lokasina di kampung halaman kapang di Cina-Yuyao kota Propinsi Zhejiang, deukeut Hubei jalan simpang Jalan Nasional 329, richly endowed on géografi jeung lalulintas ku alam. KWT nyertakeun 18000 méter pasagi sarta ngabogaan leuwih ti 200 staff.KWT mangrupakeun perusahaan manufaktur integral tina panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung manajemén, specializing dina produksi dasar kapang baku, non-standar dipencet base kapang palastik, plat kapang, asesoris kapang, paeh. casting base kapang jeung base kapang tiis-punching jeung saterusna sarta kalawan ningkat fasilitas dasar, téhnologi processing canggih tur lengkep sarana deteksi. Sajaba ti éta, pausahaan ngabogaan sajumlah professional kualitas luhur dina manufaktur base kapang ogé mibanda pangalaman husus dina manajemen, desain jeung produksi base kapang. Éta ogé mangrupikeun perusahaan anu dioténtikasi ku Sistem Manajemén Kualitas ISO9001-2000 langkung saé tibatan perusahaan sanés dina industri dasar kapang domestik.Cina 718h Bahan kapangmangrupa kelas baja ningkat tina P20H kapang baja (3Cr2Mo kapang baja). nu geus greatly ningkat kualitas, sahingga Eusian dina kakurangan P20H kapang baja jeung minuhan sarat tina P20H kapang baja.
View as  
 
  • 718h Bahan kapang mangrupa kelas baja ningkat tina P20H kapang baja (3Cr2Mo kapang baja). nu geus greatly ningkat kualitas, sahingga Eusian dina kakurangan P20H kapang baja jeung minuhan sarat tina P20H kapang baja.

  • Bahan kapang S50c cocog pikeun nyieun bagian-bagian leutik quenching sareng tempering dina beban sareng bagian normalisasi ageung kalayan setrés anu luhur, ogé bagian-bagian anu keras permukaan kalayan sarat anu rendah dina kakuatan inti, sapertos tip, pituduh tulisan, leungeun. sarta parts.Quenched sarta salajengna baja tempered pikeun screws, forgings, ban kabayang, shafts, arit, sumbu, knives, drills woodworking, palu, jsb.

 1 
Bahan Kapang diproduksi ku pabrik Kaiweite, salaku produsén sareng supplier di Cina, kami parantos nyayogikeun Bahan Kapang kualitas luhur ka grosir di sakumna dunya. Henteu ngan éta, urang ogé boga merek sorangan jeung tim ngembangkeun teknis ngalaman, bisa nyieun produk ngaropéa nurutkeun sarat customer. Wilujeng sumping di beuli! Kami bakal nawiskeun anjeun jasa saatos jual pangsaéna sareng pangiriman tepat waktu.