Produk

View as  
 
  • 718h Bahan kapang mangrupa kelas baja ningkat tina P20H kapang baja (3Cr2Mo kapang baja). nu geus greatly ningkat kualitas, sahingga Eusian dina kakurangan P20H kapang baja jeung minuhan sarat tina P20H kapang baja.

  • Bahan kapang S50c cocog pikeun nyieun bagian-bagian leutik quenching sareng tempering dina beban sareng bagian normalisasi ageung kalayan setrés anu luhur, ogé bagian-bagian anu keras permukaan kalayan sarat anu rendah dina kakuatan inti, sapertos tip, pituduh tulisan, leungeun. sarta parts.Quenched sarta salajengna baja tempered pikeun screws, forgings, ban kabayang, shafts, arit, sumbu, knives, drills woodworking, palu, jsb.

  • Ngartos sarat tina patrons, kami betrothed di nawarkeun hiji Asép Sunandar Sunarya elit tina pin dipandu.
    Pin anu ditawarkeun ku kami dikembangkeun saluyu sareng pedoman industri sareng ngagunakeun bahan kualitas pangsaéna anu dicandak tina padagang anu dipercaya di industri.
    Profesional terampil kami ngawaskeun rungkun ieu dina unggal tahapan fabrikasi, ku kituna ngarancang rupa-rupa pin pituduh kualitatif.

  • Konci Sisi mangrupikeun blok posisi pasagi PL, ogé katelah bantosan kapang.
    1. pasagi ieu positioning block samping group block positioning dipasang dina beungeut sisi kapang, nu pisan merenah pikeun loading na unloading, sarta liang ningkatna (slot) dina citakan gampang pikeun ngolah.
    2. Posisi inti saméméh éta diselapkeun kana rongga pikeun nyegah maké jeung karuksakan inti.
    3. témplat diolah ku alur positioning dina waktos anu sareng pikeun mastikeun positioning akurat.
    4. Blok positioning pasagi PL Ieu dua spésifikasi, métrik jeung kaisar, mangga milih nurutkeun sarat tina kapang nu.
    5. Blok positioning PL Ieu perlu ngagunakeun sahenteuna dua sét, nu dipasang simetris dina dua sisi kapang nu. Pikeun kapang ageung, disarankeun masang 4-6 sét.

  • Urang nyadiakeun tolerances leuwih tepat, siklus pangiriman pondok, résistansi suhu luhur (300℃), résistansi korosi, purity tinggi grafit keusikan products.Application wengkuan: mesin rékayasa, komponén otomotif, automation industri, port logistik machinery.Welcome mun meuli Ball Bushing Kuningan Pituduh Bushing ti kami. Unggal pamundut ti nasabah keur diwaler dina 24 jam.

  • Ngartos sarat tina patrons, kami betrothed di nawarkeun hiji Asép Sunandar Sunarya elit tina Guide bushes. Pin anu ditawarkeun ku kami dikembangkeun saluyu sareng pedoman industri sareng ngagunakeun bahan kualitas pangsaéna anu dicandak tina padagang anu dipercaya di industri. professional terampil kami sternly ngawas bushes ieu dina unggal tahapan fabrikasi, ku kituna pikeun mendesain assortment kualitatif pituduh bushes.The handap mangrupa bubuka Perunggu Bushing kalawan grafit Metal Polimér Guide Bushing, abdi miharep pikeun mantuan anjeun hadé ngartos eta.