Warta Industri

Naon dasar kapang

2022-01-08
Ayeuna, aplikasi kapang ngalibatkeun unggal produk (sapertos mobil, aerospace, kaperluan sapopoé, komunikasi listrik, produk médis sarta alat-alat, jsb), salami angka nu gede ngarupakeun produk bakal dihasilkeun ku kapang, sarta base kapang. mangrupa bagian integral kapang. Ayeuna, syarat akurasi formwork bakal ditangtukeun dumasar kana tingkat anu béda sareng syarat produk.

Dasar kapang teh produk semi-rengse tina kapang, nu diwangun ku rupa-rupa bagian plat baja cocog. Ieu bisa disebutkeun minangka rorongkong sakabeh susunan kapang. Kusabab bédana hébat dina ngolah aub dina basa kapang jeung kapang, produsén kapang bakal milih mesen dasar kapang ti produsén base kapang jeung ngamangpaatkeun kaunggulan produksi dua sisi pikeun ngaronjatkeun kualitas produksi sakabéh jeung efisiensi.

Sanggeus taun ngembangkeun, industri produksi base kapang geus cukup dewasa. Salian purchasing basa kapang ngaropéa nurutkeun pangabutuh kapang individu, pabrik kapang ogé bisa milih produk base kapang standardized. Dasar kapang baku boga gaya diversified sarta waktu pangiriman pondok, sanajan meuli jeung pamakéan, nyadiakeun kalenturan luhur pikeun pabrik kapang. Ku alatan éta, popularitas dasar kapang baku ieu terus ngaronjatkeun.

Pondokna, dasar kapang boga alat preform, alat positioning sarta alat ejection. Ieu umumna ngonpigurasi salaku panel, dewan a (témplat hareup), dewan B (témplat pungkur), dewan C (beusi pasagi), pelat base, panel thimble, pelat base thimble, pituduh pos, balik pin jeung suku cadang séjén.

报错 笔记