Genep Angle Square Machining
  • Genep Angle Square MachiningGenep Angle Square Machining
  • Genep Angle Square MachiningGenep Angle Square Machining

Genep Angle Square Machining

Kami nyayogikeun Mesin Mesin Six Angle Square anu berkualitas tinggi.
1. Urang boga pangalaman 30-taun di pasar bahan kapang.
2. Dilengkepan rupa-rupa parabot processing papanggih precision baku anjeun, sarat precision non-standar
3. Dilengkepan puseur machining papanggih liang anjeun sarta pigura jeung sarat séjén
4. Dilengkepan gudang bahan baku, aya rupa-rupa stock bahan pikeun anjeun milih ti, spésifikasi lengkep, shorten waktu pangiriman, sarta pikeun kami lokasina di yuyao, éta gampang pikeun ngangkut, pikeun mindahkeun bahan jeung pelat pengiriman barang.
5. piring bakal rangkep kacida alusna pikeun ékspor.
6. Ngaran brand boga reputasi di Ningbo, sarta nasabah responds ogé.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

1. Bubuka produk tina Genep Angle Square Machining

Kami ngahususkeun dina Lempeng Taneuh, Lempeng Taneuh standar sareng Lempeng Taneuh Disesuaikeun. Pabrikan sareng Pemasok Lempeng Taneuh, anu aya dina sababaraha bentuk sareng ukuran anu tiasa dirobih sakumaha spésifikasi klien anu seueur dianggo ku sababaraha industri.

Unggal anggota individu ti awak kinerja kinerja badag urang nilai pangabutuh konsumén jeung komunikasi parusahaan keur Dealers borongan Cina High Quality Genep Angle Square Machining Manufacturers na Suppliers, Urang tulus ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun bantuan paling mangpaat pikeun loba shoppers jeung pangusaha.
Dealers borongan Cina High Quality Genep Angle Square Machining Manufacturers na Suppliers, Urang nyetel "janten praktisi creditable pikeun ngahontal ngembangkeun kontinyu sarta inovasi" salaku motto urang. Kami hoyong bagikeun pangalaman sareng réréncangan di bumi sareng di luar negeri, salaku cara pikeun nyiptakeun kuéh anu langkung ageung kalayan usaha babarengan. Kami ngagaduhan sababaraha jalma R&D anu ngalaman sareng kami ngabagéakeun pesenan OEM.


2. Parameter Produk (Spésifikasi)

Gumantung kana pesenan customer


3. Rincian Produk

Six Angle Square MachiningSix Angle Square Machining


4. Nganteurkeun, Pengiriman barang Jeung porsi

10-15 poé gawé
Pengiriman barang gumantung kana palanggan, ku laut sareng ku karéta
Bungkusan kotak kayu


5. FAQ

1. Ukuran maksimum dasar kapang
1300mm * 2200mm * 3100mm

2. Ukuran pausahaan jeung jumlah pagawé?
Pausahaan urang nyertakeun wewengkon 18.000 méter pasagi sarta boga leuwih ti 200 pagawé, diantarana karyawan produksi akun keur mayoritas.

3. Dupi éta dikirimkeun dina waktosna?
Kami ogé sadar yén angkutan laut sareng darat ngagaduhan syarat waktos, janten waktos anu kami masihan paling aman sareng bakal réngsé sateuacanna.

4. Naon anu kudu dipigawé lamun aya masalah kualitas?
Perusahaan kami parantos ngawasa éta ti mimiti pamilihan bahan. Bahanna ogé parantos diuji ku deteksi cacad. Upami anjeun henteu yakin, anjeun tiasa milih tés tilu koordinat sateuacan kiriman. Kami ngaluarkeun laporan tés pikeun mastikeun yén barangna konsisten. Di lingkungan ékspor, urang bakal nguji Ekstra serius, teu aya masalah kualitas ayeuna.

5. Kumaha kuring nyaho lokasi ayeuna kargo kuring jeung mastikeun yén kuring bisa nyekel nepi ka jadwal pengiriman barang dina waktu?
Perusahaan kami dilengkepan sistem pelacak. Dina waktos anu sami, urang nuju ngembangkeun sistem tracking prosés produksi. Ayeuna, urang tiasa terang lokasi produk ieu ku nyeken kodeu. Dina waktos anu sami, urang bakal gaduh jasa tracking hiji-ka-hiji saatos nampi pesenan pikeun nginpokeun kamajuan barang dina waktosna.

6. Naha mungkin pikeun nyayogikeun jasa angkutan laut sareng darat?
Perusahaan kami ngagaduhan lembaga profésional koperasi anu bakal ngatasi masalah transportasi anu sanés, sareng ayeuna gaduh pangalaman dina angkutan laut sareng udara.






panas Tags: Genep Angle Square Machining, Grosir, Mésér, Disesuaikeun, Kualitas, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Merek

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.