Baku Precision kapang Base
  • Baku Precision kapang BaseBaku Precision kapang Base
  • Baku Precision kapang BaseBaku Precision kapang Base
  • Baku Precision kapang BaseBaku Precision kapang Base
  • Baku Precision kapang BaseBaku Precision kapang Base
  • Baku Precision kapang BaseBaku Precision kapang Base
  • Baku Precision kapang BaseBaku Precision kapang Base
  • Baku Precision kapang BaseBaku Precision kapang Base
  • Baku Precision kapang BaseBaku Precision kapang Base
  • Baku Precision kapang BaseBaku Precision kapang Base
  • Baku Precision kapang BaseBaku Precision kapang Base
  • Baku Precision kapang BaseBaku Precision kapang Base
  • Baku Precision kapang BaseBaku Precision kapang Base

Baku Precision kapang Base

KWT suplai kacida kualitasna baku precision base kapang. KWT gaduh ampir 30 taun pangalaman dina pasar bahan kapang jeung ampir 20 taun pangalaman dina kapang base manufacturingKWT gaduh leuwih ti 100 sét pakakas, kaasup tilu-koordinat mesin ukur, mesin mesin cnc diimpor, workshop suhu konstan jeung alat relief stress. Kami ogé ngagaduhan gudang bahan baku pikeun mastikeun waktos pangiriman sareng kualitas dasar kapang. Miharep anjeun tiasa masihan kami kasempetan pikeun gawé bareng sareng perusahaan anjeun.

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

1. Bubuka produk

dasar kapang precision baku kualitas luhur téh nurutkeun gambar customer urang, rupa-rupa bahan bisa dipilih, laporan inspeksi tilu-koordinat bisa disadiakeun ogé jasa relief setrés, Pilihan diversified of pituduh bushing na pin pituduh, nu bisa manjangkeun umur. tina kapang.

Perkara teu meuli anyar atawa meuli yuswa, Urang yakin dina éksprési berkepanjangan jeung hubungan dipercaya pikeun Pabrik Murah Hot Cina High Quality Standar Precision kapang Base Produsén jeung Suppliers, Kami geus timer yakin yén aya bakal dianggap upcoming ngajangjikeun jeung urang miharep urang tiasa gaduh kerjasama jangka panjang sareng prospek ti sakumna lingkungan.
Pabrik Murah Hot Cina High Quality Standar Precision kapang Base, maot Casting, Produk na leyuran boga reputasi alus kalawan harga kalapa, kreasi unik, ngarah kana tren industri. Perusahaan negeskeun prinsip win-win idea, parantos ngadegkeun jaringan penjualan global sareng jaringan jasa saatos penjualan.


2. Parameter Produk (Spésifikasi)

Biasa

Ukuran maksimum

Bahan dipilih

laporan inspeksi tilu-koordinat

jasa relief stress


1300mm * 2200mm * 3100mm

Rupa-rupa dipilihan

Upami diperlukeun

Upami diperlukeun


Precision

Ukuran maksimum

Bahan dipilih

laporan inspeksi tilu-koordinat

jasa relief stress


800mm * 1000mm

Rupa-rupa dipilihan

Upami diperlukeun

Upami diperlukeun


3.Product Feature Jeung Aplikasi

1. Utamana dasar kapang precision nyertakeun kosmétik jeung industri médis
2. Dilengkepan MAKINO CNC, warung thermostat, alat-alat release stress, sarta tilu mesin ukur koordinat.
3. Hiji-ka-hiji jasa tracking produk, bar-kode layanan tracking real-time.
4. Diékspor ka sababaraha nagara jeung wewengkon, jaminan reputasi
5. Bahan diturunkeun tina perusahaan baja domestik kalayan laporan kualitas
6. Nyadiakeun jasa depletion, éta bakal manjangkeun umur dasar kapang jeung kualitas.


4. Rincian Produk

Standard Precision Mold BaseStandard Precision Mold BaseStandard Precision Mold BaseStandard Precision Mold Base


5. Nganteurkeun, Pengiriman barang Jeung porsi

20-25 poé gawé

Pengiriman barang gumantung kana palanggan, ku laut sareng ku karéta

Bungkusan kotak kayu


6. FAQ

1. Ukuran maksimum dasar kapang

1300mm * 2200mm * 3100mm


2. Ukuran pausahaan jeung jumlah pagawé?

Pausahaan urang nyertakeun wewengkon 18.000 méter pasagi sarta boga leuwih ti 200 pagawé, diantarana karyawan produksi akun keur mayoritas.


3. Dupi éta dikirimkeun dina waktosna?

Kami ogé sadar yén angkutan laut sareng darat ngagaduhan syarat waktos, janten waktos anu kami masihan paling aman sareng bakal réngsé sateuacanna.


4. Naon anu kudu dipigawé lamun aya masalah kualitas?

Perusahaan kami parantos ngawasa éta ti mimiti pamilihan bahan. Bahanna ogé parantos diuji ku deteksi cacad. Upami anjeun henteu yakin, anjeun tiasa milih tés tilu koordinat sateuacan kiriman. Kami ngaluarkeun laporan tés pikeun mastikeun yén barangna konsisten. Di lingkungan ékspor, urang bakal nguji Ekstra serius, teu aya masalah kualitas ayeuna.


5. Kumaha kuring nyaho lokasi ayeuna kargo kuring jeung mastikeun yén kuring bisa nyekel nepi ka jadwal pengiriman barang dina waktu?

Perusahaan kami dilengkepan sistem pelacak. Dina waktos anu sami, urang nuju ngembangkeun sistem tracking prosés produksi. Ayeuna, urang tiasa terang lokasi produk ieu ku nyeken kodeu. Dina waktos anu sami, urang bakal gaduh jasa tracking hiji-ka-hiji saatos nampi pesenan pikeun nginpokeun kamajuan barang dina waktosna.


6. Naha mungkin pikeun nyayogikeun jasa angkutan laut sareng darat?

Perusahaan kami ngagaduhan lembaga profésional koperasi anu bakal ngatasi masalah transportasi anu sanés, sareng ayeuna gaduh pangalaman dina angkutan laut sareng udara.






panas Tags: Baku Precision Mold Base, Grosir, Mésér, Disesuaikeun, Kualitas, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Merek

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.